WD Purple Desktop HDD 6TB Retail

SKU
WDBGKN0060HNC-WRSN
287,03 € 235,27 €
WD Purple Desktop HDD 6TB Retail internal 3.5inch SATA 6Gb/s
Ni na zalogi

WD Purple Desktop HDD 6TB Retail internal 3.5inch SATA 6Gb/s

WD Surveillance Storage ponuja ekskluzivno tehnologijo AllFrame, ki vam prinaša vrhunsko zanesljivost in mir pri namestitvi vašega doma ali sistema varnosti malih do srednje velikih podjetij. Ekskluzivne nadgradnje strojne programske opreme delujejo s pretakanjem ATA, da zmanjšajo piksilacijo napak in video prekinitve, ki se pojavijo, ko so namizni trdi diski nepravilno uporabljeni kot shranjevanje v varnostnih sistemih. WD Surveillance Storage je zgrajen za 24/7, vedno vklopljene varnostne sisteme visoke ločljivosti, ki uporabljajo do osem trdih diskov in do 32 kamer.
Ne glede na to, ali ščitite osebna sredstva in ljubljene ali spremljate poslovanje, ki ste ga trdo delali za gradnjo, se lahko zanašate na shranjevanje razreda nadzora, ki ga je zgradil eden največjih proizvajalcev trdih diskov na svetu. WD Vijolični trdi diski so zasnovani za visokotemperaturne, vedno vklopljene varnostne sisteme, ki zagotavljajo zanesljivost in kakovostno predvajanje videoposnetkov, ko ga najbolj potrebujete. Doživite varnost, da veste, da uporabljate nadzor - razredni pogon, ki ga je zasnoval vodja v industriji trdih diskov.
Majhna poraba energije je ključnega pomena v visokotemperaturnih nadzornih okoljih. Z ekskluzivno tehnologijo IntelliSeek pogoni WD Surveillance izračunajo optimalno iskanje hitrosti, ki znižuje porabo energije, hrup in vibracije, ki lahko poškodujejo in povzročijo hitrejše izkošanje namiznih pogonov. Ko vlagate v premijski nadzor razred pogon vas skrbi manj, medtem ko uživajo koristi v daljšem časovnem obdobju.

Tehnične specifikacije:

  • Opis izdelka: WD Surveillance WDBGKN0060HNC - trdi disk - 6 TB - SATA 6Gb/s
  • Vrsta: Trdi disk - notranji
  • Zmogljivost: 6 TB
  • Faktor obrazca: 3.5"
  • Vmesnik: SATA 6Gb/s
  • Stopnja prenosa podatkov: 600 MBps
  • Velikost medpomnilnika: 64 MB
  • Funkcije: IntelliPower
  • Lokalizacija: Po vsem svetu (brez Kitajske)
Več informacij
Ime izdelka WD Purple Desktop HDD 6TB Retail
SKU WDBGKN0060HNC-WRSN
EAN 718037865423
Teža 0.835000
Znamka WD
Garancija 36
Kratki opis WD Purple Desktop HDD 6TB Retail internal 3.5inch SATA 6Gb/s
Zaloga pri dobavitelju Ni zaloge pri dobavitelju

Znamke

Epson
Brother
Canon
HP
Lexmark
Fenix