Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
Komplet Vložkov PGI-550XL B & CLI-551XL Pb+C+M+Y za kartuše Fenix PGI-550XL B ARC O+V-p ter CLI-551XL ARC O+V-p - kapacitete 13,6% do 22% večja kot pri originalu
Komplet vseh 5 VLOŽKOV BK + Pbk + C + M + Y, XL kapacitete za kartuše Fenix PGI-550 / CLI-551 ARC O+V. Vložke vstavite na mesto praznega v kartušo in nadaljujete tiskanje. Kapaciteta črnil v VLOŽKIH je 25ml pri črnem in po 13,5ml pri vsakem barvnem kar je več kot pri originalni kartuši. Namesto nakupa kartuš Canon XL kapacitete za cca 100€ in več plačate le 12,6€ in izpišete več kot bi z originalnimi kartušami. Jamčimo za kvaliteto izpisa. Primerno za Canon PIXMA iP7250, MG5450, MG5550, MG6350, MG6450, MG7150, MX925.
Kapaciteta črnega vložka je 25ml ( originalne imajo 22ml črnila ).
Kapaciteta barvnega vložka je 13,5ml ( originalne barvne imajo 11ml črnila )
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Preverite zalogo
Koda: Vložki 550-551BPbCMY
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 12,60 EUR
Količina: - +
Ocena artikla: 6/5

Primerno za naslednje tiskalnike:

opis izdelka

Same VLOŽKE brez predhodnega nakupa kompleta s čipi ne morete uporabit v tiskalniku saj nimajo čipa in nosilca.
Po prvi porabi kompleta Fenix PGI-550XL B & CLI-551XL B+C+M+Y ARC O+V-polnilni se pa uporabijo ti vložki, ki stanejo 2,6€ črni in po 2,5€ vsaki barvni XL kapacitete namesto, da bi kupovali originalne kartuše eneke kapacitete in plačali vsako posamezno več kot 20€.

Kvaliteta izpisa s Fenix kartušo je primerljiva z originalno samo, da vam ponudimo možnost tiskanja, ki je cenovno najbolj ugoden. Prikazane vložke za navedeno ceno dobite polne barve. Po porabi barve vložke lahko ponovno sami polnite saj so prirejeni za to in ko odstranite označen silikonski zamašek je polnjenje z injekcijsko iglo preprosto.  

Namesto zamenjave vložek lahko tudi napolnete z barvo. Pri tem je potrebno na spodnji strani namestiti zaščito, ki zapre izhod črnila ( oranžni pokrovček ).
Potem se odstrani zamašek prikazan na spodnji sliki in s pomočjo injekcijske igle vlijete barvo v prazni vložek. Ohišje vložka je prozorno in polnjenje spremljate brez zežav. Po končanem polnjenju zamašek vstavite nazaj, odstranite spodnjo oranžno zaščito in vstavite kartušo v tiskalnik. Na vložku vsekekor pri tem mora bit že postavljen nosilec s čipom ( viden na levi strani spodnje slike ).Kvaliteta tiskanja bo enaka kot prej saj ponujamo enako črnilo kot je pred tem že bilo v kartuši.

Zamenjava vložka je enostavna. Iz prazne kartuše odstranite nosilec s ARC čipom in ga prestavite na poln vložek

Pozor: Samega čipa se ne dotikajte, ker če imate elektrostatike v prstih to lahko čip poškoduje.


Ko je vaša kartuša prazna kupite samo vložek poln barve in na njega prestavite nosilec s čipom iz svoje prvotne kartuše,
Čip na tem nosilcu je ARC - za neskončno uporabo in s tem lahko nadaljujete tiskanje.

Komentarji kupcev

Sorodni artikli
Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com