Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
Komplet polnilnih kartuš Fenix E-T0551 + E-T0552 + E-T0553 + E-T0554 z ARC čipom brez črnila
Kako do polne kartuše za 1,5 EUR? Komplet polnilnih kartuš Fenix E-T0551+ E-T0552+ E-T0553+ E-T0554 z ARC ( auto resert čipom) so primerne za tiskalnike Epson Stylus Photo R240
Epson Stylus Photo R245
Epson Stylus Photo RX420,
Epson Stylus Photo RX425
Epson Stylus Photo RX520
Kartuše so pripravljene za ponovno polnjenje - do 30 krat in opremljene so z ARC čipom, ki spremlja količino črnila. Ko je stanje kartuše prazno to vzamete iz tiskalnika napolnite jo s kvalitetnim črnilom Fenix in ponovno vstavite v tiskalnik. Čip bo spet kaznal začetno - polno stanje. Priporočamo polnjenje z barvo Fenix, ker je visoke kvalitete, ne maši šob vašega tiskalnika in je namenjena ravno tem kartušam.

Kako do polne kartuše za 1,5 EUR?
Kupite polnilno kartušo ter 100ml kvalitetnega Fenix črnila in lahko kartušo polnite po cca 12ml barve. Na ta način si ustvarite ceno po eni polni kartuši samo 1,5 EUR in izpišete veliko več kot z originalno epson kartušo. Fenix črnilo je visoke kvalitete z lastnostimi, ki ne mašijo šobe vašega tiskalnika in je primerno za polnjenje ravno teh kartuš. Jamčimo za kvaliteto izpisa.

Kako deluje ARC ( auto reset čip )?
Ko se vam na ekranu katera od kartuš pokaže prazna to vzamete iz tiskalnika in jo vstavite nazaj na isto mesto v tiskalnik. Ob ponovnem stiku čipa na kartuši s kontakti tiskalnika se ARC čip postavi na začetek v prvotno stanje in vam na ekranu to kartušo označi kot polno.
Preden vstavite kartušo nazaj jo boste seveda napolnili s črnilom. Potrebno je imeti kvalitetno črnilo in potem ne boste imeli težav z mašenjem šob vašega tiskalnika. Priporočamo uporabo Fenix črnil, ker so ta skrbno izbrana in narejena v tovarni z visokim standardom kvalitete.
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Na zalogi
Koda: Polnilne T0551-4 ARC
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 12,20 EUR
Količina: - +
Ocena artikla: 5/5

opis izdelka

Slika je lahko simbolična.

Polnjenje je enostavno.
Odstranite zamaške, napolnite kartušo s črnilom, vstavite zamašjke nazaj in kartušo lahko vstavite v tiskalnik.
Preden vstavite kartušo v tiskalnik obvezno odstranite zamašek za dovod zraka ( air ).

Komentarji kupcev

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com