Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
Komplet polnilnih kartuš Fenix C-HP920 Bk+C+M+Y brez črnila in brez čipa
Komplet polnilnih kartuš Fenix C-HP-920 brez čipa. Na te polnilne kartuše prestavite čip iz originalnih HP kartuš in jih nato napolnite z barvo. Polnilne kartuše so primerne za tiskalnike
HP OfficeJet 6000 serije
HP OfficeJet 6500 serije
HP OfficeJet 7000 serije
HP OfficeJet 6500A serije
HP OfficeJet 7500A wf
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Na zalogi
Koda: Polnilne C-HP920XL
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 10,25 EUR
Količina: - +
Ocena artikla: 5/5

Primerno za naslednje tiskalnike:

opis izdelka


Kartuše so brez črnila in brez čipa.

Po prestavitvi čipa iz HP kartuše na prazno polnilno kartušo spodnji del kartuše zapremo s podstavkom.
( v primeru, da začnete polnit kartušo s črnilom brez, da bo na kartušo pritidili oranžni podstavek bo črnilo takoj odtekalo iz kartuše). Torej obvezno za prvo polnjenje zaprete izhod iz kartuše s tem oranžnim podsatvkom.Zdaj lahko odstranimo zamašek na zgornji strani kartuše in skozi to odprtino z injekcijo vbrizgamo črnilo.
Po končanem polnjenju vstavimo zamašek nazaj in cca 30 minut pustimo kartušo stati, da se blazinica v drugem delu kartuše popolnoma prepoji s črnilom. Na ta način pripravimo kartušo za uporabo v tiskalniku.
Preden vstavite kartušo v tiskalnik odstranite spodnji oranžni nosilec in odstranite rumeno nalepko na zgornji strani kartuše.

V primeru, da rumene nalepke ne odstranite v kartušo ne bo pritekaj zrak in izpis na papirju zna bit z napako oziroma ga sploh ne bo.

Potrebno je imeti kvalitetno črnilo in potem ne boste imeli težav z mašenjem šob vašega tiskalnika. Priporočamo uporabo Fenix črnil, ker so ta skrbno izbrana za vsako kartušo posebej in narejena so v tovarni z visokim standardom kvalitete.

Komentarji kupcev

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com