Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
Komplet Fenix B-LC129XL BK + LC125XL C+M+Y polnilnih kartuš (3+1gratis) z ARC čipom za Brother MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW velike kapacitete 2.400 str. črna, 1200 str. po barvi
(3+1gratis) ob nakupu kompleta plačate 3 barvne kartuše, črna je gratis.

Polnilne kartuše Fenix B-LC129XL + LC125XLC + LC125XLM + LC125XLY polnilne kartuše z ARC čipom za BrotherMFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW velike kapacitete 2.400 str. črna, 1200 str. po barvi.
Polnilne kartuše so že napolnjene z barvo in ARC čip na kartušah omogoča porabo vedno znova. Po vsaki izpraznitvi izvlečete kartušo iz tiskalnika ter je napolnite z barvo in vstavite nazaj - ob ponovnem dotiku čipa s tiskalnikom se čip postavi na začetek in nivo črnila ponovno pokaže polno kartušo, kot bi bila nova.

Po porabi črnila, kartušo enstavno napolnite skozi za to prirejeno odprtino iz katere predhodno odstranite silikonski zamašek. Po končanem polnjenju zamašek vstavite nazaj in zatesnite odprtino.
Priporočamo polnjenje z kvalitetnim Fenix črnilom.
Jamčimo za kvaliteto izupisa.

Brother MFCJ6520DW
Brother MFCJ6720DW
Brother MFCJ6920DW
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Na zalogi
Koda: B-LC129XL-LC125XL-P
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 28,50 EUR
Količina: - +
Ocena artikla: 5/5

Primerno za naslednje tiskalnike:

opis izdelka

Kartuše so nove nadomestne, kar pomeni, da niso obnovljene ali ponovno polnjene. Kvaliteta izpisa je primerljiva z originalom. Jamčimo za kvaliteto izpisa.
Pred uporabo pretresite kartušo in odstranite zamašek ZRAK ter jo vstavite v tiskalnik. Kartuša bo v tiskalniku brez zamaška ZRAK.
Po porabi črnila kartušo izvlecite iz tiskalnika, odstranite zamašek POLNI, jo napolnite z barvo in zamašek POLNI ponvno vstavite nazaj.
Za polnjenje priporočamo kvaliteta FENIX črnila, ki so visoke kvalitete in ne mašijo šob v tiskalnik glavi vašega tisalnika.Kartuša je opremljena z ARC čipom ( Auto Reset ). Ta omogoča prepoznavo kartuš v tiskalniku in prikazuje porabo črnila enako kot bi bila originalna. Ko tiskalnik prikaže stanje nivoja črnila "PRAZNO", boste kartušo izvlekli iz tiskalnika, jo napolnili z barvo in je vstavili nazaj v tiskalnik. Pri tem postopku se bo ob dotiku s tiskalnikom čip avtomatsko postavil na začetek ( resetiral ) in spet prikazoval stanje črnila POLNO.
Na ta način boste kartušo lahko uporabljali znova in znova kot bi je zamenjali za novo.
Strošek izpisa bo izjemno nizek.

Komentarji kupcev

Sorodni artikli
Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com