Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
FENIX L-CX310XLBk Črn toner za 2.500 strani za Lexmark CX310n, CX310dn, CX410de, CX410dte, CX410e, CX510de, CX510dthe, CX510dhe nadomešča Lexmark toner 80C2SK0
Nov toner Fenix L-CX310XL črn nadimešča originali toner Lexmark 80C2SK0 s količino ter kvaliteto izpisa primerljivo z originalom.
Tonerji za barvnie tiskalnike.
Lexmark CX310n
Lexmark CX310dn
Lexmark CX410de
Lexmark CX410dte
Lexmark CX410e
Lexmark CX510de
Lexmark CX510dthe
Lexmark CX510dhe

Toner ni obnovljen ali ponovno polnjen. Izdeluje ga tovarna kot popolnoma nov patentiran izdelek z najvišjo kvaliteto, ki je primerljiva z originalom.
Toner Fenix ni izdelek Lexmark tovarne.
Tonerji so z garancijo kvalitetnega izpisa.
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Na zalogi
Koda: FENIX L-CX310XLB 2,5
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 53,07 EUR
Količina: - +

Primerno za naslednje tiskalnike:

opis izdelka

Vsi FENIX tonerji imajo garancijo 12 mesecev.

Tonerji so izdelani v tovarni s certifikatiZa vašo informacijo:
Na splošno je znano, da proizvajalci tiskalnikov želijo, da bi kupci tiskalnikov uporabljali le originalne tonerje.

Proizvajalci tiskalnikov želijo to doseči na različne načine in jim to največkrat uspeva, ko za posamezne modele tiskalnikom izdajo nadgradnjo vašega tiskalnika.
Ko se to zgodi se delo nadomestnih tonerjev (ne originalnih) konča in tiskalnik javi, da je potrebno zamenjati toner oziroma, da toner v tiskalniku ne deluje ali da ni vstavljen.

Da bi se uporabniki tiskalnikov izognili temu in tudi naprej po svoji volji uporabljali ali originalne ali nadomestne tonerej je edini način, da NE DOVOLIJO NADGRADNJE svojega tiskalnika.
Običajno so tiskalniki po tovarniških nastavitvah nastavljeni v meniju, da preverjajo možnost nadgradnje in ko jo zasledijo (skozi internet) jo AVTOMATSKO uporabijo.
V meniju tiskalnika je to možno spremeniti v način, da se NE NADGRADI.

Lahko poskusimo s primerjavo - ne bi bilo prav, če bi vam vsaka elektronska trgovina na skritem mestu prednastavila obkljukano polje POTRJUJEM, da ste seznanjeni s pogoji.
Te tovarniško prednastavljene funkcije v meniju tiskalnika, da se brez vprašanja avtomatično nadgradi VAŠ tiskalnik so pravno sporne ali blago rečeno nepoštene s strani proizvajalca tiskalnikov.

OPOMBA
PRIPOROČAMO, DA SPREMENITE MOŽNOST NADGRADNJE V MENIJU TISKALNIKA IZ AVTOMATIČNO NA NIKOLI OZIROMA, DA VEDNO ODKLONITE NADGRADNJO VAŠEGA TISKALNIKA.

V primeru, da to niste uspeli narediti in vam se tiskalnik nadgradi na novo verzijo formware vam bomo po najboljši moči pomagali z menjavo čipa, ki ustreza novi nadgradnji.
To je sidcer nepotreben strošek, ampak brez tega v takšnih primerih žal ne gre.
Sodelujemo s tovarno, ki v najkrajšem času omogoča dostop do novih čipov nadgrajenih verzij za tonerje.

Danes, dne 30.04.2019 vam sporočamo, da je Lexmark za tiskalnike MS, MX sprostil nov Firmware s katerim želi nadgraditi VAŠE tiskalnike in onemogočitit delovanje NE Originalnih tonerjev.

Komentarji kupcev

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com