Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
FENIX E-T1301 ARC-Polnilna Bk kartuša z auto reset čipom in možnostjo ponovnega polnjenja za Epson BX525WD, BX625FWD, BX630FW, BX935FWD, SX525WD, SX620FW - kapaciteta 32ml
Kupite 2 kosa dobite 15% popusta
Kupite 3 kose dobite 20% popusta
Kupite 4 kose dobite 25% popusta

Količina in kvaliteta izpisa je enakovredna originalu.
Jamčimo za kvaliteto izpisa.

FENIX E-T1301 ARC-Polnilna Bk kartuša je nove kartuša že napolnjene s črnilom, opremljena z Auto Reset Čipom ( ARC ), ki kartuši omogoča neskončno uporabo. Kartuša je obenem polnilne - po porabi črnila jo lahko napolnite z novim črnilom. Priporočamo kvalitetno Fenix črnilo.
Originalna kartuša Epson T1301 ima le 25,4ml črnila - Nadomestna Fenix pa 32ml. Potrebna je zamenjava vseh štirih (4) kartuš saj ARC čip v večini primerov ne deluje v kombinaciji s klasičnimi kartušami.
ARC čip na kartuši je nove izvedbe brez baterije in je uporaben brez časovne omejitve.
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Na zalogi
Koda: FENIX E-T1301 ARC-P
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 9,15 EUR
 
Količina 1 2 3 4 +
Cena 9,15 EUR 7,78 EUR 7,32 EUR 6,86 EUR
Količina: - +
Ocena artikla: 4/5

Primerno za naslednje tiskalnike:

opis izdelka

FENIX E-T1301 ARC-Polnilna Bk kartuša z auto reset čipom in možnostjo ponovnega polnjenja


Preden kartušo vstavite v tiskalnik je potrebno odstranit zamašek za dovod zraka v kartušo ( zamašek "zrak" )


V primeru, da želite ponovno napolniti kartušo s črnilom to izvedete skozi odprtino ko odstranite zamašek "polni".


V primeru, da želite ponovno napolniti kartušo s črnilom to izvedete skozi odprtino ko odstranite zamašek "Polnjenje".

Primerjava kapacitete črnila pri kartušah

Originalna Epson

Nadomestna Fenix

T1301 črna

25,40ml

32ml

T1302 modra

10,1ml

18ml

T1303 rdeča

10,1ml

18ml

T1304 rumena

10,1ml

18ml

Primer porabe črne kartuše - program tiskalnika to prikazuje kot na naslednji sliki ( enako je tudi pri T1301 samo z drugim tiskalnikom).Po nadaljevanju izpisa program v čipu označi, da je Black črnilo porabljeno. Pri nadomestnih kartušah se to vidi kot na naslednji sliki.

Da bi lahko količino črnila v nadomestnih kartušah porabili je potrebno resetirat čip na kartuši.
To naredite na način, da kartušo vzamete iz tiskalnika in jo vstavite nazaj. S ponovnim dotikom čipa in tiskalnika se čip avtomarsko postavi na začetek in spet kaže polno stanje ( kot na sliki spodaj ).Posebno opozorilo:
1.
Med inštalacijo in uporabo kartuš se ne dotikajte čipa saj lahko pride do okvare čipa zaradi elektrostatike v rokah. Prav tako čipa ne brišite z alkoholom ali s kakšno drugo tekočino - če je že potrebno kontakte očistite z navadno šolsko radirko.

2. Ko se pri kartuši porabi količina črnila predvidena z epsonovim programom (  25,40ml pri črni ter 11,1ml pri barvnih ), se ne pojavi opozorilo z znakom " ! " kot je to običajno pri originalnih kartušah, temveč se pojavi napis "cartridge cannot be recognised" ali "cartridge unknown" . To pomeni, da je črnilo porabljeno in je potrebno kartušo zamenjati ali resetirati čip.  

3. Resetiranje čipa na kartuši Fenix:
Ko kartuša kaže prazno stanje ( "cartridge cannot be recognised" ali "cartridge unknown") jo izvlečete iz tiskalnika in vstavite nazaj na isto mesto. Ob ponovnem dotiku čipa kartuše in tiskalnika bo čip avtomatsko postavljen na začetek in bo kazal polno stanje.
Ta kombinacija nadomestnih Fenix kartuš ima veliko prednosti, saj ARC čip omogoča porabo vsega črnila v kartušah in po izpraznitvi jih lahko napolnite ter tiskate naprej. Priporočamo polnjenje s kvalitetnim črnilom Fenix.

Kako uporabimo kartušo z ARC ( auto reset čip )? glej sliko v podrobnosti izdelka.
Preden vstavimo kartušo v tiskalnik odstranimo zamašek ali rumeni trak "PULL" za dovod zraka v kartušo ( na sliki označeno "zrak" ). V primeru, da tega ne odstranimo ne bo vidnega izpisa na papirju

Kako polnimo kartušo z ARC ( auto reset čip )? glej sliko v podrobnosti izdelka.
Ko je črnilo iz kartuše porabljeno odstranimo zamašek označen "POLNI" in kartušo napolnimo s črnilom s pomočjo injekcije. Po končanem polnjenju zamašek POLNI vrnemo nazaj in zapremo odprtino za polnjenje.
Pomembno je, da kartušo polnite s kvalitetnim črnilom - priporočamo Fenix črnilo.
  

Komentarji kupcev

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com