Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
FENIX C-PGI-5PGBK ARC čip, 26ml črnila, polnilna kartuša nadomešča kartuše Canon PGI5PGBK ( PGI-5PGBK ) - 26ml črnila, polnilna z ARC čipom
Nadomestna kartuša Fenix C-PGI-5PgBK ( Pigment Bk ) z ARC ( auto reset čipom ), napolnjena z 26ml črnila odpornega na vodo in svetlobo je istočasno tudi polnila. Ponovno polnjenje vas stane samo 2,5 EUR na kartušo . Po porabi prvotnega črnila lahko sami nalijete novo črnilo v kartušo skozi za to pripravljeno odprtino. Čip bo pri ponovnem vstavljanju kartuše v tiskalnik samodejno postavljen na začetek ( resetiran ) in bo kazal ponovno polno stanje kot bi vstavili novo kartušo.
Priporočamo uporabo Fenix črnil saj so ta enaka kot prvotno črnilo v kartušah in omogočajo kvalitetno izpisovanje brez mašitev šob na glavi vašega tiskalnika.
Jamčimo za kvaliteto izpisa.
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Zmanjkalo - Ni na zalogi!
Koda: PGI-5PgBk ARC 26ml
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 3,05 EUR
 
Količina 1 2 3 4 +
Cena 3,05 EUR 2,59 EUR 2,44 EUR 2,29 EUR
Ocena artikla: 5/5

Primerno za naslednje tiskalnike:

opis izdelka

Akcijska cena zaradi pretečenega roka uporabe.
Ob prvem nakupu prejmete že tovarniško napolnjeno kartušo.
Preden je vstavite v tiskalnik odstranite oranžni nosilec in odstranite rumeno nalepko "PULL".

Postopek za ponovno polnjenje kartuš je naslednji:
Ko kartušo prvič uporabljate je potrebno pred prvim vstavljanjem v tiskalnik  kartušo pretresti nato pazljivo odstraniti spodnji oranžni podstavek in odstraniti rumeno nalepko označeno "PULL" na zgornji strani kartuše.
Oranžni podstavek shranite - potrebovali ga boste spet ob ponovnem polnjenju kartuše.

Ko je kartuša prazna je vzamete iz tiskalnika in na spodnji del pritrdite spet ta oranžni podstavek (  enako kot ste je prejeli ob nakupu ).
Silikonski zamašek odstranite in skozi to odprtino napolnite kartušo z barvo. Uporabljejte samo kvalitetno barvo.

Polnjenje barve do vrha ni priporočljivo saj boste ob vstavljanju silikonskega zamaška v odprtino sprožili pritisk na barvo in obstaja možnost, da bo določena količina ( nekaj kapljic barve ) odteklo ko boste sneli oranžni podstavek iz kartuše.

Napolnjeno kartušo vstavite nazaj v tiskalnik. Ob ponovnem stiku čipa in tiskalnika se bo čip postavil na začetek in vam znova omogočal spremljanje nivoja porabe. Te kartuše imajo ARC čip in ta se vedno znova in znova postavi na začetek.
Po porabi prvotnega črnila lahko sami nalijete novo črnilo v kartušo skozi za to pripravljeno odprtino. Čip bo pri ponovnem vstavljanju kartuše v tiskalnik samodejno postavljen na začetek ( resetiran ) in bo naprej kazal realni nivo črnila v kartuši.
Priporočamo uporabo Fenix črnil  saj so ta enaka kot prvotno črnilo v kartušah in omogočajo kvalitetno izpisovanje brez mašitev šob na glavi vašega tiskalnika.
Jamčimo za kvaliteto izpisa.

Komentarji kupcev

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com