Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
FENIX C-PGI-5Bk ARC kartuša brez črnila z auto reset čipom ( ARC ) za Canon PIXMA iP4200,iP4300,iP4500, iP5200, iP5200R, iP5300, MP500, MP530,MP600, MP600R, MP610, MP800, MP800 - polnilna
C-PGI-5Bk polnilna nadomestna kartuša z ARC čipom brez črnila je pripravljena za večkratno polnjenje s črnilom. Polnjenje se izvede z iglo na enostaven način skozi za to pripravljeno odprtino z zamaškom. Kartuša ima Auto Reset Čip ( ARC ), ki omogoča izpis, spremljanje nivoja porabe črnila ter ponovno postavljanje v prvotno stanje ( polno črnilo ) ko se enkrat izprazni in kartušo ponovno vstavite v tiskalnik po izvedenem polnjenju s črnilom.
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Na zalogi
Koda: PGI-5Bk ARC Polnilna
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 2,93 EUR
Količina: - +
Ocena artikla: 5/5

Primerno za naslednje tiskalnike:

opis izdelka

Možnost polnjenja te kartuše je enaka kapaciteti originala to je 26ml in omogoča enako količino izpisa kot originalna Canon PGI-5PGBK kartuša, oziroma toliko kot je za vaš tiskalnik navedeno v navodilu za uporabo.

Ob nakupu je ta kartuše prazna in jo je potrebno napolniti z odgovarajočim črnilom preden je vstavite v tiskalnik Kartuše Fenix niso izdelali proizvajalci Canon tiskalnikov, ampak so izdelane v drugi tovarni upoštevajoč kvaliteto in veljavne mednarodne standarde.

Kvaliteta izpisa je odvisna od črnila s katerim boste napolnili to kartušo. Za črnila Fenix ( Fenix ink ) iz naše ponudbe vam jamčimo kakovosten izpis primerljiv z riginalnim. Kapaciteta polnjenja cca 14ml.

ARC = Auto Reset čip pomeni, da se čip sam postavi na začetek, ko ga ponovno vstavimo v tiskalnik a predhodno je kazal, da je kartuše prazna. To lahko počnemo brez omejitev. Čip se bo vedno znova postavil na začetek.
Primer:
Ko se na ekranu pojavi informacija, da je določena kartuša prazna, vzamemo kartušo iz tiskalnika, je ponovno napolnimo z ustreznim črnilom in kartušo potisnemo v tiskalnik na mesto s katerega smo jo vzeli. Pri tem bo računalnik zaznal, da ste zamenjali kartušo in na ekranu bo ponovno prikazana polna.
To pomeni, da se je čip avtomatsko postavil na začetek in lahko spet tiskamo.

Postopek za polnjenje kartuš je naslednji:
Prazna kartuša ima ob polnjenju pritrjen spodnji oranžni nosilec enako kot ste je prejeli ob nakupu - ta nosilec uporabljete vedno ko kartušo polnite z barvo.
Silikonski zamašek odstranite in skozi to odprtino napolnite kartušo z barvo. Uporabljejte samo kvalitetno barvo.

Polnjenje barve do vrha ni priporočljivo saj boste ob vstavljanju silikonskega zamaška v odprtino sprožili pritisk na barvo in obstaja možnost, da bo določena količina ( nekaj kapljic barve ) odteklo ko boste sneli oranžni podstavek iz kartuše.

Po prvem polnjenju je potrebno odstranit rumeno nalepko "PULL" preden kartušo vstavite v tiskalnik.   
Po polnjenju kartušo pustite stati cca 15 - 30 minut ali več preden je vstavite v tiskalnik, da se popolnoma napoji gobica v drugem delu kartuše.

Komentarji kupcev

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com