Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
Fenix B-LC525XLY-P polnilna rumena (Yellow) kartuša nadomešča Brother LC525XL-M za tiskalnike Brother DCP-J100, DCP-J105, MFC-J200 - polna s 15ml črnila, cca 25% več od originala
Kupite 2 kosa dobite 15% popusta
Kupite 3 kose dobite 20% popusta
Kupite 4 kose dobite 25% popusta

Kapaciteta izpisa 1.300 strani pri 5% pokritosti A4 strani

Polnilna kartuša Fenix B-LC525XLY-P Yellow (rumena) je nadomestna kartuša že polna barve in z možnostjo ponovnega polnjenja. Po porabi črnila, kartušo enstavno napolnite skozi za to prirejeno odprtino iz katere predhodno odstranite silikonski zamašek. Po končanem polnjenju zamašek vstavite nazaj in zatesnite odprtino.
Priporočamo polnjenje z kvalitetnim Fenix črnilom.
Kartuša je primerna za tiskalnike Brother DCP-J100, DCP-J105, MFC-J200 - kapaciteta je za 2.400 strani pri 5% pokritosti A4 strani in je enaka originalu.
Kartuše so nove nadomestne, kar pomeni, da niso obnovljene ali ponovno polnjene. Kvaliteta izpisa je primerljiva z originalom.
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Na zalogi
Koda: FENIX B-LC525XLY-P
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 9,00 EUR
 
Količina 1 2 3 4 +
Cena 9,00 EUR 7,65 EUR 7,20 EUR 6,75 EUR
Količina: - +

Primerno za naslednje tiskalnike:

opis izdelka

Kartuše niso izdelek Brother tovarne ampak jih proizvaja druga tovarna z upoštevanjem mednarodnih standardov kvalitete. Jamčimo za kvaliteto.

Pred uporabo pretresite kartušo in odstranite zamašek ZRAK ter jo vstavite v tiskalnik. Kartuša bo v tiskalniku brez zamaška ZRAK.
Po porabi črnila kartušo izvlecite iz tiskalnika, odstranite zamašek POLNI, jo napolnite z barvo in zamašek POLNI ponvno vstavite nazaj.
Za polnjenje priporočamo kvaliteta FENIX črnila, ki so visoke kvalitete in ne mašijo šob v tiskalnik glavi vašega tisalnika.Kartuša je opremljena z ARC čipom ( Auto Reset ). Ta omogoča prepoznavo kartuš v tiskalniku in prikazuje porabo črnila enako kot bi bila originalna. Ko tiskalnik prikaže stanje nivoja črnila "PRAZNO", boste kartušo izvlekli iz tiskalnika, jo napolnili z barvo in je vstavili nazaj v tiskalnik. Pri tem postopku se bo ob dotiku s tiskalnikom čip avtomatsko postavil na začetek ( resetiral ) in spet prikazoval stanje črnila POLNO.
Na ta način boste kartušo lahko uporabljali znova in znova kot bi je zamenjali za novo.
Strošek izpisa bo izjemno nizek.

Komentarji kupcev

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com