Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure
Daikin klima naprava - FVXM25F / RXM25N9 - Talna + montaža, Inverter, Energ. razred A++
Daikin klima naprava - FVXM25F / RXM25N9 - Talna izvedba z montažo omogoča ogrevanje tudi pri -20°C zunanje temperature.
Maksimalna moč hlajenja 3,0kW / gretja 4,5kW, COP=4,30, EER=4,39 - garancija 36 mesecev

Talna stoječa klima Daikin primerna za hlajenje in ogrevanje prostora do cca 55m2. Je modne in diskretne oblike s tihim delovanjem. Tok zraka je moč samodejno preklapljati med zgornjo in spodnjo odprtino za zagotovitev optimalne distribucije zraka tako v hladilnem kot tudi v grelnem načinu delovanja.
Pri hlajenju je primeren izpih zraka skozi zgornjo loputo in s tem ustvarja prijetno sapico.
Pri ogrevanju pa izpih usmerja skozi spodnjo režo.

Daikin je japonsko podjetje, ki se več kot 90 let ukvarja z razvojem klim in je vodilno pri razvoju ter uveljavljanju novih tehnologij za dolovanje klimatskih naprav v svetu.
Garancija na vse klime DAIKIN je 36 mesecev (24 mesecev ob nakupu in dodatnih 12 mesecev brezplačno ob spletni registraciji). - to le potrjuje kvaliteto izdelkov.

Montažo klime opravimo v roku 3 - 6 delovnih dni. Garancija na montažo velja za enako obdobje kot je garancija za klimo - to je 36 mesecev.

Naše podjetje Biro.si d.o.o. se že 14. leto aktivno ukvarja s prodajo in montažo klimatskih naprav in z našimi sodelavci ponudimo strankam dolgoletno izkušnjo kako pri svetovanju glede izbora klima naprave tako tudi pri sami montaži.

V ceni klasične montaže je všteto:
- Inštalacija v dolžini do 5m med zunanjo in notranjo enoto.
- Montaža zunanje in notranje enote na dostopno mesto
- Odvod kondenza iz notranje enote do zunanje enote
- En preboj skozi lahko steno (opečnato) do 40cm
- Električno napeljavo med zunanjo in notranjo enoto
- Montaža na fasado objekta s pomočjo lestev se izvede do višine 4m
- Priklop notranje in zunanje enota na instalacijo, vakumiranje in zagon sistema.
- Vštet je ves potrebni material (standardni nosilci klime, plastični kanali, bakrene izolirane cevi, priklop elektrike na najbližjo vtičnico, drobni montažni material)

Postavke, ki izstopajo od klasične montaže poračunate direktno z monterjem:
*Odvod kondenza, ki iz notranje enote poteka izven skupnega kanala med notranjo in zunanjo enoto se obračuna po dejanskih stroških za material in delo.
*Vsak dodatni m instalacije se obračuna po 20€ +ddv / m.
*Montaža pod okno se doplača 20€+ddv (pri višini nad 4m od tal).
*V primeru, da stavba nima dvigalo in je montaža na tretjem ali višjem nadstropju je doplačilo za prenos klime in orodja 20€+ddv

Pri tem vas želimo opozoriti, da cene z montažo veljajo za Ljubljano. Ker montažo klim izvajamo na celotnem ozemlju Slovenije bo v ponudbi obračunan tudi strošek prihoda montažne ekipe iz Ljubljane na naslov montaže, ki bo za najbolj oddaljene kraje Slovenije znašal ne več kot 80€ + DDV.
*Cena klime z montažo vključuje ddv 9,5% in velja za potrebe stanovanjskih objektov pod pogoji, da uporabna površina stanovanja ne presega 120m2 oziroma, da uporabna površina hiše ne presega 250m2. V nasprotnem primeru je potrebno obračunat 22% ddv.

V kompletu:
Notranja enota klime
Zunanja enota klime
Brezžični daljinski upravljalnik z baterijami
Uporabniško navodilo in garancija
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
z montažo v 2 - 6 dni
Koda: FVXM25F Talna z mont
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 1.296,00 EUR
Količina: - +

opis izdelka

Montažo izvedemo v 3 do 6 delovnih dneh.
GARANCIJA JE 24 MESECEV - velja za klimo in montažo.
Za vse stranke Daikin omogoča spletno registracijo in brezplačno podaljšanje garancije na 36 mesecev.
Pokličite na 01 429 22 37 

Nominalna moč hlajenja je 2,5kW, minimalna 1,3kW, max. 3,0kW
Nominalna moč gretja  je  3,4kW,  minimalna 1,3kW, max. 4,5kW
Visok energijski izkoristek COP=4,56 (koeficient energijske učinkovitosti pri gretju ) in EER=4,39 (koeficient energijske učinkovitosti pri hlajenju) omogoča zelo nizko porabo električne energije.

Posebnosti pri delovanju Daikin klime so še naslednje:
- Ko nastavite pretok zraka na samodejno se klima sama odloči, kakšen je najbolj primeren vzorec pihanja.  Zrak piha skozi zgornje in spodnje izstope zraka za hitro ohlajanje v načinu COOL in če želite prostor napolniti s toplim zrakom v načinu HEAT.
Način delovanja je lahko AUTO * DRY * COOL * HEAT * FAN.
V načinu delovanja AUTO  naprava izbere nastavitev temperature in primeren način delovanja ( COOL - hlajenje ali HEAT - gretje ) v odvisnosti od temperature v prostoru na začetku delovanja. Klima naprava v rednih časovnih intervalih samodejno izbere nastavitev in samodejno preklaplja med hlajenjem in gretjem, da zagotovi željeno temperaturo.

Območje delovanja v načinu hlajenja je pri -20°C ~ +46°C zunanje temperature.
Območje delovanja v načinu gretja je pri -20°C ~ +18°C zunanje temperature.

Čist zrak - Titanium apatite fotokatalitski filter
Odstrani mikroskopsko majhne delce nečistoč, močno razgradi vonjave in pomaga preprečevati širjenje bakterij, virusov, mikrobov, da se zagotovi stalna oskrba s čistim zrakom.
Delovanje Weekly timer - tedenski časovnik je posebnost te klima naprave. Za vsak dan v tednu ( 7 dni naprej ) lahko nastavite do 4 časovne intervale delovanja klime, skupno 28 nastavitev časa na teden.
Vzdrževanje te klime je zelo poenostavljeno, saj je sprednji pokrov lahko snemljiv in filtre zlahka dosežemo. Da bi zagotovili učinkovito delovanje in privarčevali z energijo, je priporočeno redno čiščenje klimatske naprave.

Komentarji kupcev

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com