Košarica
Informacije: 01/429 22 37 pon-pet. 9h-16h, sobota 9h-13h ure

Poletni delovni čas od 10.07. do 16.08.
Od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00 
ob sobotah in nedeljah ZAPRTO
 


Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuš PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM
Novi čip reseter za Canon kartuše. Sedaj ni več potrebno resetiranje čipa s pomočjo tiskalnika. Z uporabo tega reseterja se čip postavi na začetno tovarniško nastavitev in je uporaben z vsemi svojimi funkcijami - pokaže tudi nivo črnila.
Dostava: Izdelke na zalogi pošljemo še isti dan
velja za naročila prejeta do 14 ure.
Na zalogi
Koda: Reseter R58e
Kataloška št.: -
Cena (z DDV): 16,41 EUR
Količina: - +
Ocena artikla: 4/5

opis izdelka

Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuš PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM  

   

 

Nivo črnila v originalnih Canon kartušah je zapisan v čipu, ki  je nameščen na kartuši. Čip spremlja porabo črnila in ko je v zapisu čipa predvidena količina črnila porabljena, čip pokaže, da je kartuša prazna ne glede na to koliko črnila je še v njej. Tudi če v takšno "prazno" kartušo vstavite novo črnilo, bo imel čip še vedno zapisan podatek, da je kartuša prazna in tiskanje ne bo mogoče.

Z uporabo čip reseterja, pa se čip na Canon kartuši postavi v začetno stanje z vsemi funkcijami in v kolikor je v kartuši še črnilo lahko tiskate naprej.

Čip reseter avtomatično razpozna tip kartuše in čip postavi v začetno stanje z vsemi njegovimi funkcijami.

Kartušo s čipom postavite na reseter in pridržite za nekaj sekund v položaju, v katerem ima čip na kartuši  dober kontakt s pini na reseterju.
Ko karušo s čipom pritisnete na reseter bo lučka na reseterju utripala nekaj trenutkov. Ko lučka neha utripati in normalno sveti je postopek resetiranja čipa izveden uspešno.

Za kartušo PGI-5 se dodatni nosilec na reseterju umakne, kartuša pa se vstavi v vodilo s kontakti čipa navzdol.
Za kartuše serije CLI-8 pa se adapter postavi na mesto in je dimenzija prilagojena temkartušam. Postopek resetiranja je enak za vse navedene kartuše.

Komentarji kupcev

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com