Postopek nakupa

Postopek nakupa v spletni trgovini www.biro.si lahko izvedete brez ali z registracijo.
Registriranem kupcu ne bo potrebno vsakič vpisovati naslova ( podatkov ) in nakup bo enostavnejši.

Kako najdete izdelek:
V polje najdi vpišite oznako željenega izdelka.
V kolikor potrebujete kartuše ali toner za vaš tiskalnik zadostuje, če v polje z lupo vpišete model vašega tiskalnika ( primer: ML1640 ali SX125 ali MG5150...) - sistem vam najde vse tonerje ali kartuše za natanko ta tiskalnik. 
Lahko vpišete tudi oznako originalne kartuše ali tonerja - sistem vam bo prikazal originalne in nadomestne izdelke. Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in kliknite na gumb V košarico.

Pri izbranem izdelku kliknite na sliko KOŠARICE s tem začenjate z izvajanjem nakupa. Ko ste v košarivo naklikali želene izdele lahko kliknete na gumb Ogled in urejanje košarice ali na gumb Nadaljujte na plačilo sledi
Če kliknete na Ogled in urejanje košarice boste lahko zamenjali količino izdelkov, izbrisali izdelek ali se odpravili še naprej nakupovat - po končanem urejenju košarice kliknite na Posodobi košarico. S tem se tudi končna cena prilagodi vnesenimi spremembami . 

S klikom na gumb Nadaljujte na plačilo se odpre zavihek BLAGAJNA kamor vnesete potrebne podatke vaš e-mail, naslov, način dostave, način plačila istočasno imate pregled nad izdelki v vaši košarici.
Nakupujete lahko kot gost brez registracije. Sistem vam ponudi možnost prijave če ste že registrirani kupec ali registracijo novega kupca - to ni obvezno. Izpolnite vsa polja označena z zvezdico. ID za DDV izpolnite če ste davčni zavezanec oz pravna oseba.
Nadaljujete v meniju Možnosti dostave z izbiro načina dostave (po Pošti, GLS ali osebni prevzem v trgovini).
V meniju Možnosti plačila izberete željeni način plačila.
Ob izbiri ene od navednih možnosti plačila vam se pojavi tudi možnost spremembe naslova za račun Naslov za račun je enak naslovu za dostavo. Če pri tem odstranite kljukico boste lahko vnesli naslov za račun. 

Polje Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja omogoča pregled teh pokojev. S klikom na prezen kvadratek boste potrdili, da se z navedenimi pogoji strinjate. 
V Komentar naročila lahko navedete svoje opombe.
Nakup zaključite s klikom na gumb Oddaj naročilo. je Ob tem boste na e-mail, ki ste ga vnesli v naročilo prejeli vaše naročilo.

V primeru, da želite tudi po zaključenem nakupu spremeniti vaše naročilo, lahko napišete dodatno obvestilo na naslov biro@biro.si ali nas pokličete na 01/ 429 22 37.

Za vašo informacijo:
Zaradi prenove naše spletne trgovine je trenutno možno plačevanje po predračunu, po povzetju ali plačilo v trgovini ob prevzemu.
Plačilo po povzetju omogoča plačilo s kartico - dostavna služba Pošta ali GLS so opremljeni z POS terminali na terenu (se lahko zgodi da dostavljalec nima seboj POS). Če nam v opombo naročila navedete da želite plačat s kartico bomo na to poseben opozotili dostavno službo. 
Plačilo ob prevzemu v trgovnin omogoča tudi plačilo s vsemi karticami (razen Diners).

Dokument vašega realiziranega naročila bo hranjen na sedežu našega podjetja.
Za pomoč pri nakupu ali za dodatne informacije pokličite na telefon 01 429 22 37 od ponedeljka do petka v času od 9:00-16:00 ure. Ob sobotah pa od 9:00 - 13:00 ure 

V času izven napovedanega delovnega časa lahko pošljete e-mail na biro@biro.si

Vaša spletna trgovina www.biro.si

Biro.si d.o.o.
Cesta v Mestni log 55
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel.:01 429 22 37
Fax:01 429 22 38

e-mail: biro@biro.si

Znamke

Epson
Brother
Canon
HP
Lexmark
Fenix